vas. ápr 21st, 2024

Magunkról

Bemutatkozó oldal

Árnyékolástechnika felsőfokon

Engedjék meg, hogy bemutatkozó oldalunkon néhány szóban bemutassuk céljainkat, elképzeléseinket illetve, hogyan is képzeljük el a „redőnyözést”., mi az az árnyékolástechnika, amivel tulajdonképpen foglalkozunk.

Cégünk mottója, amit logónkba is belefoglaltunk:

 az elégedett ügyfél a legjobb reklám

Nem akarunk rövid idő alatt meggazdagodni, hanem olyan céget akarunk működtetni, amely meghatározó tud lenni régiónkban az adott szakmában. Nem házalunk, nem zargatunk senkit otthonába, hogy redőnyt tukmáljunk rá. Bízunk benne, hogy ügyfeleink megtalálnak minket hírnév alapján is.

Célunk az, hogy minél több elégedett ügyfelünk legyen. Mégpedig azért, mert úgy gondoljuk, hogy az elégedett ügyfél máskor is nálunk vásárol és ajánl másoknak, így maguk az ügyfelek reklámoznak minket. Nincs is annál szebb és megnyugtatóbb érzés, mint amikor az ügyfél úgy hív fel, hogy az ismerőse ajánlott, mert nagyon meg volt velünk elégedve.

Természetesen ehhez az kell, hogy megfelelő legyen a

minőségpiacképes áron, és rövid határidővel

Igyekszünk ezt elérni, de nagyon fontos, hogy ezek közül egyik sem mehet a másik rovására.

  • Törekszünk a piacon fellelhető legjobb minőségű terméket beépíteni ügyfeleinknél. Megkeressük és alkalmazzuk a technikai újításokat, úgy gondoljuk, hogy ennek a szakmának is haladnia kell a korral.
  • Attól, hogy valami újabb technológiával készült, még nem jelenti azt, hogy sokkal drágábbnak is kell lennie. Olyan újításokat vezetünk be termékeinknél, melyek ügyfeleinknek minőségben nyújt jobbat megfizethető és elérhető áron.
  • Az elérhető ár azonban azt se kell, hogy jelentse, hogy mi vagyunk a legolcsóbbak. De igyekszünk termékeinket piacképes áron forgalmazni, szem előtt tartva azt, hogy nem mindig a legolcsóbb a legjobb. Az ár nem mehet a minőség rovására és a minőséget sem szabad azért csökkenteni, hogy árat tudjunk tartani.
  • A határidőket be kell tartani. Igyekszünk rövid határidővel dolgozni és ügyfeleinkkel pontosan egyeztetjük a szerelési időpontot.

Keressen minket bizalommal. Kérésére házhoz megyünk és a helyszíni felmérés alkalmával munkatársunk segítségével meg tudjuk beszélni, hogy mi az az árnyékolástechnika, amire Önnek szüksége van, valamint a méretek alapján egy pontos árat is ki tudunk számolni. Mindez Önnek nem kerül semmibe. Amennyiben termékünk minőségével, az árral, vagy csak egyszerűen személyesen velünk nincs megelégedve, nem vagyunk Önnek szimpatikusak, nem kell semmit sem rendelnie nálunk, a helyszíni felmérés teljesen ingyenes.

Reméljük, kínálatunkban megtalálja a megfelelő terméket és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tisztelhetjük.

György Attila

tulajdonos