szo. ápr 20th, 2024
alumínium redőnyalumínium redőny

A legjobb választás hosszútávra

Alumínium redőny fő jellemzői:

  • a rendszer a nyílászáróval párhuzamosan vagy utólagosan is beépíthető
  • a redőnypalást kettősfalu lakkozott alumínium lamellákból készülnek, amelyek poliuretán környezetbarát habbal vannak töltve
  • vezetősínekbe speciális egyedi stabilkefét használunk
  • működtethető kézi, kurblis- vagy motoros meghajtással egyaránt
  • praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőleges működésű integrált szúnyoghálóval
  • igény szerint redőnyrendszerünket az ablakgyártók által használt dekoratív megjelenésű PVC-renolit fóliával vonjuk be vagy a RAL színskálát használva változtatunk felületvédő bevonatot

Míg a műanyag redőnyöknél csak a fehér szín az ajánlott szín, az erős napsütés miatt a színes műanyag redőnyök rövid idő alatt kifakulnak, elgörbülnek.

Alumínium redőny következő színekben kapható?

  • A redőny tok – záróléc és lefutó alapszínei: fehér és a sötétbarna. Bármely más RAL színre felár ellenében legyártható.
  • A redőny betét alapszínei: fehér, szürke, világosszürke, elefántcsont, bézs, sötétbézs, ezüst, barna, sötétbarna, antracit, világos fa, sötét fa, aranytölgy, dió, mahagóni, wenge, betonszürke, alumíniumszürke, quartzszürke, bazaltszürke, fekete, zöld, bordó, acélkék, sárga, fenyőzöld.

A tok-lefutó és záróléc alapszíne a fehér és a barna, de bármelyik RAL színben is legyártható.

Valamint a fentiekben említett PVC-renolit fóliával dekoratív akár fa mintájú tokokat-lefutókat és zárólécet is kaphatunk.

Szúnyoghálóval kombinált alumínium redőny!

A redőny tokba beépíthető szúnyogháló, ami un. rolós szúnyogháló, tehát a redőnytől függetlenül fel-, illetve lehúzható.

A szerkezete a redőny tokba van beépítve, a redőny lefutó pedig ebben az esetben dupla sínes és a belső sínben fut a szúnyogháló.

A redőny tok szervíznyílásán keresztül cserélhető a háló.

Vakolható alumínium redőnytok!

Új építésű ingatlanoknál, vagy ablakcsere után érdemes olyan redőny tokot beépíteni, ami vakolható, vagyis kívülről rejtve van a redőny tok, csak alul egy szervíznyíláson keresztül lehet a tokot megnyitni.

A lefutók úgy vannak kialakítva, hogy szükség esetén ki lehet cserélni a lefutókat.

Szinterezés, fóliázás , illetve a szúnyoghálós verzió itt is megoldható.

Motorizálás!

Minden típusú alumínium redőnyhöz megoldható a motoros működtetés, kapcsolóval vagy távirányítóval, vagy időkapcsolóval.

Okosotthon kialakítására is van megoldás.