pén. dec 2nd, 2022
Otthonfelújítási támogatás

Igényelje árnyékolástechnikai termékeinkre is a támogatást!

Az Ön részére is elérhető!

A gyermeket nevelő családok lakhatási körülményeinek javítása, a hazai lakásállomány megújulásának ösztönzése és az építőipari ágazat fehérítése érdekében a központi költségvetésből vissza nem térítendő lakáscélú állami támogatásként otthonfelújítási támogatás vehető igénybe.

A támogatás igénybevételének feltételeit a gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet szabályozza.

A családi támogatás keretében az árnyékolástechnikai termékek beépítésére és cseréjére is kérhető az állami segitség, melynek lényege, hogy az árnyéklástechnikai eszközök beépítésekor a

számlával igazolt költségek felét vissza lehet igényelni egészen 6 millió forintig otthonfelújítási támogatás keretében!

A munka megkezdése előtt vállalkozói szerződést kötünk Önnel. Anyagköltségről és munkadíjról 50-50%-ban kell számlát benyújtani. Mindenben segítünk Önnek, hogy sikeresen be tudja adni igénylését a Magyar Államincstárhoz.

Ne ijedjen meg az papírmunkától, mert nem olyan sok. Kérje árajánlatunkat! Cégünk segít Önnek az adminisztrációs feladatok megoldásában is! Segítünk, hogy kedvezőbb áron tudjon új redőnyt, napellenzőt, szúnyoghálót, szalagfüggönyt, rolettát felszereltetni otthonában! Ez jó Önnek is, nekünk is!

Ne feledje:

Most le tudja cserélni régi műanyag redőnyeit

ALUMÍNIUM REDŐNYRE, sőt akár

a támogatás igénybevételével olyan felújítást is el tud végezni, amiről talán nem is álmodott:

MOTOROS REDŐNYT is beépíthet az otthonfelújítási támogatás keretében.

vagy:

Mindig is szeretett volna egy NAPELLENZŐT a teraszra!

Itt az alkalom!

Ne maradjon le, az igénylés feltételeit itt tekintheti meg a Magyar Államkincstár oldalán:

vagy nézzen meg egy videót a támogatásról:

Hívjon minket, segítünk!

Bővebb információról érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot.