pén. máj 7th, 2021

Mindegyik fix keretes szúnyogháló un. teflonnal bevont üvegszálas hálóval van szerelve. Az anyag több évig ellenál az időjárás viszontagságainak.

A fix keretes szúnyoghálók lehetnek:

Alumínium szúnyoghálók

Több féle szúnyogháló profil közül lehet választani, azonban a rögzítés módjában van a különbség:

  • 11×32 mm-es alumínium profil, az ablakkeretbe van beillesztve úgy, hogy a négy sarkánál egy-egy fém lapocska tartja meg, hogy ne essen ki, valamint körbe kefézve van, hogy meggátolja a bogarak bejutását. Nagy előnye, hogy csavarozás nélkül lehet felszerelni, bármikor kivehető és redőny, vagy más külső árnyékolóval kombinálható. Alap szín a fehér és a sötétbarna, de bármilyen RAL színre le lehet fújni, vagy pedig PVC-renolit fóliával lehet az ablak színével megegyező fa mintázatúra gyártani.
  • 11×26 mm-es alumínium profil, az ablakkeretre lehet rácsavarozni kívülről ott, ahol nincs redőny. Az egyik leghatékonyabb megoldás a büdös bencék-poloskák ellen, mivel a felcsavarozott keret tökéletesen zár. Alap szín a fehér és a sötétbarna, de bármilyen RAL színre le lehet fújni, vagy pedig PVC-renolit fóliával lehet az ablak színével megegyező fa mintázatúra gyártani.

Műanyag szúnyogháló

Az egyik legegyszerűbb és a legkedvezőbb árú fix keretes szúnyogháló típus. Egy műanyag keretre erősített szúnyogháló. Szinte minden típusú ablakra felszerelhető, akár régi fa ablakokra is. Színe fehér, vagy sötétbarna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük