csü. márc 28th, 2024
Bioklimatikus pergolaBioklimatikus pergola

Bioklimatikus Pergola a modern teraszárnyékoló!

Most bevezető áron!!!

Kérjen árajánlatot itt

Bemutatjuk új termékünket, a Bioklimatikus Pergolát, melyet most a piacon az egyik legkedvezőbb áron tudjuk Önöknek biztosítani.

Idén a Bioklimatikus Pergola méltán nevezhető az év slágerének az árnyékolásban!

Olyan termékről beszélünk, ami egy családi ház, vagy akár vendéglő kerthelyiségét egész évben megfelelő módon tudja árnyékolni.

Bioklimatikus Pergolák széleskörű beépítési lehetőségei:

A Bioklimatikus Pergola beépíthető szabadon álló formában négy tartó oszloppal, ezáltal bárhol elhelyezhető az udvarban. Vagy fal mellé is illeszthető és ebben az esetben elegendő két oszlop is. De akár több pergola egymás mellé helyezhető is, így még nagyobb teret tudunk lefedni.

Pergola2

Bioklimatikus Pergola variációk az Ön igénye szerint:

A Bioklimatikus Pergola tetején lévő lamellák elfordíthatóak, sőt egyes típusoknál akár teljesen el is húzhatóak-összegyűjthetőek egy oldalra. Ezáltal a beáramló fényt lehet szabályozni. Nyári nagy melegben a lamellák megfelelő szögben való elfordításával meg tudjuk akadályozni, hogy a napsugarak a tetőn keresztül besüssenek a teraszra, de egyben a résnyire nyitott lamellákkal a terasz könnyebb átszellőztethetőségét is meg lehet oldani.

Télen, rossz idő esetén, esőben-hóban a pergola tetején lévő lamellák teljesen zárt állapotban tetőként funkcionálnak, a rejtett csatornák pedig elvezetik a lábakon keresztül a csapadékvizet.

Viszont télen napos időben ki tudjuk nyitni a lamellákat, ezáltal be tudjuk engedni a napsugarakat a teraszra, vagy ha a teraszunk a nappali előtt van, akár a lakás helyiségeit is benapozhatjuk, amit egy fixen épített féltetővel már nem tudunk megtenni, az a téli időszakban ugyanúgy árnyékol, mint máskor.

Pergola7

Fényforrásokkal, ledlámpákkal, ledcsíkokkal nem csak hangulatosabbá tudjuk tenni Bioklimatikus Pergolánkat, hanem dekoratív megoldással az esti órákban is élvezetessé tehetjük teraszunkat. Sőt lehetőség van hősugárzók beépítésére is, így akár egész évben a hosszú téli estéken is örülhetünk teraszunk kényelmének.

Sőt! Sokféle megoldás rendelkezésre áll a Bioklimatikus Pergola oldalának a bezárására-árnyékolására. Ha egész évben élvezni szeretné teraszát a pergola oldalait le lehet zárni üvegfalakkal. Működhetnek harmonikaszerüen, vagy tolóajtóként, vagy akár le-fel mozgatással un. giotin üveggel is megoldhatóak. Télen is szinte zárt helyiséget kap. Az üveg falak könnyebben beengedik a napsugarakat, felmelegítik a helységet, a meleg bentmarad a pergolában és egy mikroklíma alakul ki.

Termékeink alapszíne a fehér (RAL 9016) és az antracit (RAL 7016), de a RAL színskála bármelyik színben kérheti Bioklimatikus Pergoláját.

Pergola14

De ha egyszerűbb megoldást szeretne naphálóval, rollettával, szúnyoghálóval, zsalúziával vagy ezek kombinációját is be lehet építeni a Bioklimatikus Pergola oldalait.

Pergola20
Bioklimatikus pergola

Keressen minket bizalommal, ingyenes felméréssel és árajánlattal várjuk jelentkezését Bioklimatikus Pergoláinkra.