Hirdetés

Látogassa meg ezt az oldalunkat is:
Hirdetés
Hirdetés

Tanusítvány

Cégünk "Megbízható Cég" tanúsítvánnyal rendelkezik
Hirdetés
Szalagfüggöny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: rollomaister   

A szalagfüggöny a hagyományos csipkefüggöny és sötétítőfüggöny előnyeit egyesíti magában, hisz a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszthetjük be. Kiváló belső árnyékoló is, lamellái átlapolásával egy mozdulattal kizárja a kíváncsi tekinteteket. Ezért vált ma már az irodák első számú belső árnyékolójává, de a széles színskálának és szövettípusoknak köszönhetően az otthonokban is minőségi szalagfüggönyökel lehet díszíteni a belső tereket.

 

 

200 féle szalagfüggöny lamella közül lehet választani. Az áttetszőtől a teljes sötétséget biztosítóig, az egyszínűtől az apró mintásig, a poliésztertől a pamut-len keverékéig, az üvegszálas nehezen éghetőtől a high-tech alumíniumig.

Praktikussága miatt nem véletlen, hogy az irodák elengedhetetlen "felszerelési tárgya" lett a szalagfüggöny. Népszerű árnyékoló nem csak egyenes hanem íves, ferde felületek esetében is. Mivel összehúzott állapotban a lamella köteg csak néhány centimért foglal el, ezért térelválasztóként is kitűnően funkcionál.

Képgaléria

Módosítás dátuma: 2014. szeptember 11. csütörtök, 07:37